Stresshåndtering og stressforebyggelse
for virksomheder

Stress på arbejdspladsen

Stress på arbejdspladsen er efterhånden mere normalt end unormalt i danske virksomheder.

Stress kommer ofte snigende over en længere periode. Selv medarbejdere, som ingen troede kunne blive stressede, kan opleve et stresssammenbrud, hvis omstændighederne er til det.

Stress på arbejdspladsen
Stressforløb for medarbejdere

Stressforløb for medarbejdere

Et individuelt stresscoaching forløb kan være lige præcis det, der skal til for at forebygge, at stressen udvikler sig til alvorlig stress og en eventuel sygemelding.

Hvis medarbejderen allerede er sygemeldt, kan et stresscoaching forløb være med til at få medarbejderen hurtigere ud af sin stress og tilbage i jobbet på en god måde.

Stressforløb for ledere

Når du som leder er ramt af stress, går det naturligt ud over din egen trivsel, effektivitet og præstation. Men du risikerer også at "smitte" dine medarbejdere.

Stressforløb for ledere
Stresssymptomer

Foredrag

Sæt stress, trivsel og arbejdsglæde på dagsordenen med et foredrag, som skaber en fælles forståelse for, hvad stress er og hvordan den opstår, samt hvad der skal til for at ændre mistrivsel og stress til trivsel og arbejdsglæde. 

Deltagerne får også konkrete værktøjer til at forebygge stress, som de kan tage i brug med det samme.

“Stress opstår, når vi oplever, at omgivelsernes (eller vores egne) krav og forventninger overstiger de ressourcer, vi har til rådighed.”