Hjælp til selvhjælp

Har jeg mon stress? Hvad gør jeg?

Siden du er havnet her på min hjemmeside, så tænker jeg, at du har har stress tæt inde på livet - enten hos dig selv, eller hos en du kender. Eller måske vil du bare gerne vide mere om stress, så du og dine nærmeste kan undgå selv at "falde i fælden".

Uanset hvad, så er der altid noget, du selv kan gøre - enten for at mindske den stress, du allerede oplever, eller for at forebygge stress.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad stress er og teste, om du selv er stresset - og du kan få gode råd og værktøjer til at hjælpe dig selv eller en, du kender. 

Er du ramt af langvarig og alvorlig stress, og ønsker du at nedbringe din stress på en måde, som er tilpasset lige præcis dig og din situation, som er effektiv og har en vedvarende effekt, så vil jeg altid anbefale dig at opsøge professionel hjælp.

 

Læs mere:

Om stress

Gode råd mod stress

Værktøjer

Giv et gavekort