Gavekort

Giv et gavekort til en, du holder af

Er der en, du synes fortjener at gøre noget ekstra godt for sig selv, så giv vedkommende et gavekort til en stresscoachingsamtale.

En stresscoachingsamtale kan være lige præcis det, der skal til, for at skabe balance i livet igen - og stoppe stressen i tide, så den ikke udvikler sig til langvarig og alvorlig stress. Stresscoaching giver indsigt og værktøjer, som giver værdi hele livet.

Gavekort 850 kr.

Med dette gavekortet får modtageren ikke kun 60 minutter, men op til 90 minutters stresscoachingsamtale, så der er god tid til at komme rundt om det, der udfordrer.

Gavekortet kan også bruges som en del af betalingen for et stresscoachingforløb.

Se betingelser nederst på siden.

Gavekort 500 kr.

Dette gavekort kan modtageren bruge som en del af betalingen til en stresscoachingsamtale. Modtageren af gavekortet får ikke kun 60 minutter, men op til 90 minutters samtale, så der er god tid til at komme rundt om det, der udfordrer.

Gavekortet kan også bruges som en del af betalingen for et stresscoachingforløb.

Se betingelser nederst på siden.

Betingelser

Gavekortet er gyldigt indtil 3 år efter købsdatoen.

Gavekortet kan bruges til en stresscoachingsamtale eller som en del af betalingen for en stresscoachingsamtale eller et stresscoachingforløb.

Spørgsmål

Hvis du eller modtageren af gavekortet har spørgsmål eller vil vide mere, så skriv endelig til mig på kontakt@rikkeminds.dk eller ring på telefon 5194 6565 .