Gavekort

Giv et gavekort til en, du holder af

Er der en, du synes fortjener at gøre noget ekstra godt for sig selv, så giv vedkommende et gavekort til en stresscoachingsamtale.

En stresscoachingsamtale kan være lige præcis det, der skal til, for at skabe balance i livet igen - og stoppe stressen i tide, så den ikke udvikler sig til langvarig og alvorlig stress. Stresscoaching giver indsigt og værktøjer, som giver værdi hele livet.

Gavekort på 850 kr.

Med dette gavekortet får modtageren ikke kun 60 minutter, men op til 90 minutters stresscoachingsamtale, så der er god tid til at komme rundt om det, der udfordrer.

Gavekortet kan også bruges som en del af betalingen for et stresscoachingforløb.

Se vejledning og betingelser nederst på siden.

Gavekort på 500 kr.

Dette gavekortet kan modtageren bruge som en del af betalingen til en stresscoachingsamtale. Modtageren af gavekortet får ikke kun 60 minutter, men op til 90 minutters samtale, så der er god tid til at komme rundt om det, der udfordrer.

Gavekortet kan også bruges som en del af betalingen for et stresscoachingforløb.

Se vejledning og betingelser nederst på siden.

Vejledning og betingelser

Når du trykker på knappen "Køb gavekort..." kommer du ind på en sikker betalingsside.

Hvis du vil sende gavekortet direkte til modtageren med det samme, så skal du markere feltet "Det er en anden end mig, der skal have produktet" og udfylde oplysningerne på modtageren.

Når du har betalt, modtager du en faktura pr. mail, og du modtager også en mail med selve gavekortet.

Vigtigt! Husk at notere fakturanummeret nederst på gavekortet, når du har printet det - eller oplys fakturanummeret til modtageren, hvis det skal gives digitalt. Gavekortet er kun gyldigt sammen med dette nummer. 

Gavekortet er gyldigt indtil 3 år efter købsdatoen.

Spørgsmål

Hvis du eller modtageren af gavekortet har spørgsmål eller vil vide mere, så skriv endelig til mig på kontakt@rikkeminds.dk eller ring på telefon 5194 6565 .