Hvad er dine planer for weekenden?

De fleste af os har ikke problemer med at planlægge, hvad vi skal i weekenden. Og ofte får vi fyldt rigtig meget ind i vores weekender, for det er her, vi har tid til alt det, vi ikke når i hverdagene. Det kan resultere i, at vi føler, at weekenden går alt for hurtigt. Eller at vi har brug for endnu en søndag.

Når vi planlægger weekenderne, tænker vi oftest først og fremmest på at planlægge konkrete og fysiske aktiviteter, fx besøge nogle venner, rydde op i skuret, shoppe osv.

Planlæg en følelse

Hvis du er en af dem, som endnu ikke har lagt planer for weekenden, så prøv at gå en anden vej rundt. Prøv først at planlægge, hvilken FØLELSE, du gerne vil have mere af i weekenden. Derefter kan du planlægge, hvilke aktiviteter der skal til, for at give dig mere af den følelse.

Jeg vil gerne have mere af følelsen NÆRVÆR i min weekend. Det får jeg bl.a. ved at gå en lang tur i skoven med en, jeg holder af.

Hvilken følelse vil du gerne have mere af i din weekend?

Overskud? Glæde? Kærlighed? Ro?

Så jeg spørger lige igen.

Hvilke planer har du for din weekend?

Måske ses vi i skoven?

Rigtig god weekend 🙂

PS. Hvis du er en af dem, som allerede har booket weekenden fuld af forskellige aktiviteter, så prøv at lægge mærke til, hvilken følelse de forskellige aktiviteter giver dig mere af. Så bliver du klogere på, hvad du skal planlægge mere eller mindre af næste weekend. Måske er du allerede godt på vej. Det er under alle omstændigheder godt at være bevidst om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *