Rikke Minds · Certificeret lifecoach, stresscoach og masterstresscoach

Bryd 
stresscirklen
én gang for alle

- Og tag styringen over dit eget liv tilbage!


12 ugers 1:1 coachingforløb til dig, som føler dig stresset på arbejdet eller privat, og som ønsker at komme af med din stress én gang for alle. Også selvom du lige nu ikke tror på, at du kan. 

Forestil dig selv om 12 uger fra nu…

Det er søndag eftermiddag. I morgen kalder hverdagen, arbejdet, familien og utallige gøremål. 

Men du er helt rolig.

Du nyder resten af søndagen og går i seng med en dejlig følelse. Du glæder dig til at tage hul på en ny uge.

På arbejdet har du overblik over opgaverne, og du ved, hvad du skal prioritere.

Mængden af arbejdsopgaver passer til den tid, du har til rådighed. Og hvis du kan mærke, at der begynder at blive for meget, så ved du, hvad du skal gøre ved det. 

Når du kommer hjem fra arbejde (eller lukker hjemmearbejdspladsen), har du overskud til at være den nærværende og glade mor, far, partner, du ønsker at være.

Du er startet op på en ny hobby (eller har genoplivet en gammel), og du er begyndt at se dine venner oftere og i det hele taget gøre noget godt for dig selv.

Du mærker ind imellem, at der er situationer eller perioder, som presser dig, både på arbejdet og privat. Men du har nu værktøjerne til at håndtere det, så det ikke får lov til at tage overhånd. 

For bare 12 uger siden følte du:

 • at du det meste af tiden var tømt for energi og overskud.
 • at det var alle andre end dig selv, som styrede, hvordan du skulle have det.
 • at tiden gik alt for hurtigt, uden at du nåede det, du gerne ville.  

Men ikke længere.

Du har fået ro, energi og overskud til at forme det liv, du selv ønsker – og til at være den person, du inderst inde ønsker at være.

Og ikke mindst, så er det dig, som er herre over dit eget liv og hvordan du har det, og ikke livet, som er herre over dig.

Det er præcis formålet med mit stressforløb Bryd stresscirklen.

Mit stressforløb er baseret på Hillerødmetoden, som er anerkendt og udvalgt i det største danske forskningsprojekt, IBBIS, og metoden er gennemtestet af førende stresscoaches i Danmark.

Forløbet er kombineret med effektiv og fokuseret coaching, opdateret viden på stressområdet samt min egen uddannelse og erfaring.

Tilsammen betyder det, at du er sikret positive resultater, som du vil få glæde af resten af dit liv.

“Hvis du ønsker andre resultater, end du plejer, er du også nødt til at gøre noget andet, end du plejer.”

Genkender du noget af det her?

 • Du har en følelse af at være konstant presset
 • Du har uro i kroppen og tankemylder, som forhindrer dig i at finde ro
 • Du har svært ved at sove eller har et uregelmæssigt sovemønster
 • Du føler dig konstant træt og har øget dit forbrug af kaffe, sukker, cola, alkohol...
 • Du har spændinger og smerter, som bare bliver værre og værre 
 • Du mangler tid og overskud til at gøre det, du drømmer om
 • Du har svært ved at være nærværende sammen med andre
 • Du føler, at andre er herre over, hvordan du har det
 • Du har prøvet stort set alt for at komme din stress til livs, men oplever alligevel, at den bliver ved med at vende tilbage

Alt det får du i forløbet:

 • 7 individuelle samtaler af 60 - 90 minutters varighed pr. gang, som tilpasses dig og din særlige situation
 • Du kan vælge, om samtalerne skal foregå online, så du kan befinde dig lige, hvor du har lyst
 • Bogen “Mindre stress – mere overskud”, som vi bruger aktivt i forløbet
 • Bogen "Lev i nuet – og få et bedre liv” som ekstra bonus
 • Konkrete værktøjer, som du kan tage i brug med det samme
 • Notesbog, så du kan samle og gemme alle dine værdifulde indsigter
 • Mulighed for at stille spørgsmål og få svar pr. e-mail mellem samtalerne, hvis du får brug for det

   

Indholdet i forløbet:

Imellem samtalerne får du øvelser og opgaver, som du skal arbejde med. For at få det bedste resultat, er det vigtigt, at du i forløbet prioriterer dig selv på en anden måde, end du plejer. Det er nemlig det, som du arbejder med mellem samtalerne, som gør den største forskel.


Samtale 1:

Du får værdifuld viden om stress og om dine egne stresssymptomer, og du får konkret hjælp til afstresning.

Du introduceres for stressdagbogen, som vi arbejder med gennem hele forløbet, og som er det vigtigste redskab til at blive fri for stress.

I arbejdet med stressdagbogen bliver du bevidst om de konkrete situationer, som stresser dig, du bliver mere bevidst om din krops reaktioner, og du bliver bedre til at håndtere de konkrete situationer.

Vi danner os også et billede af, hvordan dit liv ser ud lige nu som grundlag for den videre proces.


Samtale 2:

Du lærer, hvordan du kan være mere proaktiv og tage ansvar for din egen stress og trivsel.

Vi tager også hul på at arbejde med prioritering, og hvordan du passer godt på dig selv.


Samtale 3:

Du får sat ting i perspektiv. Vi tager hul på at arbejde med dine værdier, og vi tager et spadestik dybere i forhold til prioritering.

Vi begynder også at arbejde med tankemønstre, og hvordan du kan ændre dem, så du kan bruge dem bevidst til din egen fordel og slippe fri af begrænsende overbevisninger.


Samtale 4:

Vi arbejder videre med dine værdier, så de bliver en vigtig base for dig og for de valg og beslutninger, du træffer i dit liv.

Vi arbejder også med balance i livet, og hvordan du opnår større balance i dit liv.


Samtale 5:

Vi arbejder videre med balance i livet og tager hul på, hvordan din fremtid skal forme sig.

Du får sat ord på ønsker og drømme for fremtiden, og hvordan du kommer derhen.

Vi kommer også til at arbejde videre med dine tankers rolle i forhold til din stress, og hvordan du lærer at få styr på tankerne, så de ikke spænder ben for dig, men i stedet bliver et bevidst aktiv, som støtter dig i din udvikling.


Samtale 6:

Vi arbejder med at holde fast i det, du allerede har lært. Samtidig fortsætter vi med at sætte fokus på din fremtid, dine drømme og dine mål, så du kan sætte en retning for dit liv baseret på dine egne værdier, drømme, mål og prioriteringer.


Samtale 7:

Vi tager en status på, hvordan dit liv ser ud lige nu, og du vil kunne forvente at se en markant fremgang i forhold til vores første samtale.

Vi arbejder også med, hvordan du kan fastholde og styrke dit nye stressfri liv i fremtiden.


Samtale 8 (tilkøb):

Hvis du har brug for det, kan du tilkøbe samtale 8 for kun kr. 500,- inkl. moms.

Samtale 8 vil typisk ligge omkring 3-4 uger efter samtale 7.

I perioden mellem samtale 7 og 8 “står du på egne ben”, og da det er dig, som er eksperten i dit liv, er det derfor dig, som bestemmer, hvad vi skal tale om.

Det kan fx være dine erfaringer med at holde fast i dit nye stressfri liv på arbejdet eller privat. Eller hvordan du når dine drømme og mål for fremtiden. 

Indholdet afhænger helt af, hvad lige præcis du har brug for, for at komme godt videre i dit liv.

Efter forløbet er du i stand til:

 • At håndtere de situationer og perioder, som normalt ville stresse dig
 • At være mere nærværende sammen med dem, du holder af
 • At finde tid, ro og overskud til det, du drømmer om
 • At leve efter dine værdier
 • At gå efter dine drømme og mål
 • At prioritere det, der er vigtigst
 • At holde dig selv stressfri nu - og i fremtiden

Jeg var stresset uden at vide det...

Jeg har altid levet et privilegeret liv. Tryg barndom. God uddannelse. Gode jobs, mest  inden for marketing, kommunikation og administration i offentlige og private organisationer. I mange år også som leder. Gode venner og veninder. Mand. Børn. Familie. Hjem. Bil. Ferier. Osv. Alt sammen rigtig dejligt, og jeg kunne ikke sætte en finger på noget.

Første gang jeg blev alvorligt stresset, vidste jeg slet ikke, at jeg var stresset. 

Jeg havde i lang tid kunnet mærke, at jeg havde rigtig meget at se til. At jeg ikke var rigtig glad og ikke rigtigt trivedes. Men jeg vidste ikke hvorfor. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle ændre på, og slet ikke hvordan. Jeg havde jo alt det, jeg havde drømt om.  

Ikke engang den morgen for efterhånden mange år siden, da jeg pludselig brød sammen i bilen på vej til arbejde, vidste jeg, at jeg var stresset... 

Jeg var kun kommet 5 minutter hjemmefra, og pludselig begyndte jeg at ryste over hele kroppen. Jeg måtte sætte farten ned og til sidst holde ind til siden. Jeg fandt en parkeringsplads ved skoven, og da jeg fik slukket motoren, begyndte jeg at græde uhæmmet. Jeg sad bare der i bilen i noget, der føltes som en evighed, og rystede og græd, mens morgentrafikken drønede videre, som om ingenting var hændt.

Et mønster

Det var først flere år senere, da jeg havde oplevet tilsvarende episoder igen flere gange, i både privat- og arbejdsmæssig sammenhæng, at det gik op for mig, at det var stress. Og at der var tale om et mønster. Jeg var havnet i en ond stresscirkel.

Det sværeste var at erkende, at den måde jeg havde grebet mig selv, mit privatliv og mit arbejdsliv an på, ikke altid virkede helt efter hensigten. Jeg blev ved og ved og ved med at havne i (alvorlig) stress, uden at jeg følte, at jeg kunne gøre noget ved det. Jeg kunne bare vente på, at den næste stressperiode rullede ind over mig og tog min fysiske energi og mit mentale overskud med sig – og så ellers vente på, håbe på, at tiden fik det hele til at blive godt igen af sig selv.

Det gik også op for mig, at jeg altid havde gjort alt for at gøre alle andre tilpas og for at alle andre kunne lide mig. Jeg så mit liv gennem andres øjne og fik mig selv til at passe ind i alle sammenhænge og i alle andres modeller af verden. Jeg tilsidesatte i høj grad mig selv og mine egne værdier.

Alt det forhindrede mig i at lære mig selv rigtigt at kende, at forfølge mine drømme (ja i det hele taget at finde ud af, hvad mine drømme var) og at være den person, jeg allerhelst ville være. For jeg var hele tiden på vagt, og brugte alt for meget energi på at forudse, bekymre mig om og håndtere de små og store bump, livet (også) byder på.

Jeg behøver nok ikke at fortælle, at det undervejs har haft store konsekvenser for både mit privatliv og mit arbejdsliv.

Jeg brød stresscirklen

Det, der endeligt brød den onde stresscirkel for mig, var, da jeg på vej ud i endnu et stresssammenbrud endelig tænkte:  Nu er det nok! - og fandt styrke og mod til at tage mig selv og mit liv alvorligt og gøre noget andet, end jeg plejede at gøre.

Jeg opsøgte hjælp, og jeg begyndte for alvor at søge viden og værktøjer, som kunne hjælpe mig til at bryde de mønstre, jeg sad så urokkeligt fast i. Det resulterede i, at jeg begyndte at prioritere mig selv. Jeg begyndte at finde ind til mine egne værdier, og jeg begyndte at lægge planer for, hvad jeg ville med mit liv, i stedet for bare at lade mig føre mere eller mindre tilfældigt med af livet.

Det var også i denne periode, jeg begyndte at interessere mig for de mekanismer, der er så afgørende for, hvordan vi trives. Og det var her, jeg begyndte at uddanne mig – først inden for positiv psykologi og styrkearbejde, herefter som lifecoach og stresscoach.

I dag…

Alt det betyder, at jeg i dag er i stand til at nyde mit liv på et helt andet niveau end tidligere. Jeg har lært at sige til og fra. Jeg har lært at prioritere mig selv. Jeg har lært at gå efter det, jeg ønsker og drømmer om. Og jeg tør tage chancer for at komme derhen.

Jeg har taget styringen over mit eget liv tilbage og har i dag et liv, der giver mening, gør mig glad, og som gør det muligt for mig at være den person, jeg gerne vil være, både overfor mig selv og overfor alle andre.

Det var en sej, men også nødvendig, proces, at bryde ud af stresscirklen. Men det var i den grad det hele værd.

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke tog mig selv alvorligt og fik gjort noget ved min stress mange år tidligere.

Min mission

I dag er det blevet min store mission at hjælpe andre til at bryde ud af stresscirklen.

Vi har kun ét liv (måske flere, men det vides ikke med sikkerhed), og det skal ikke spildes med stress og mistrivsel, men leves med glæde og mening.

Det siger andre om forløbet

Vibeke

“Jeg gennemgik et forløb hos Rikke efter jeg fik konstateret stress hos min læge. Forløbet gav mig redskaber til hvordan jeg kunne håndtere og bearbejde stress samt forebygge det i fremtiden. Rikke er rolig og tålmodig og forstår at lytte til ens individuelle behov. Hun forstår at tilpasse forløbet så det passer til den situation man lige præcis står i. Jeg kan mærke tydelige ændringer fra jeg startede forløbet til den dag i dag.”

Maya

“Mit stresscoaching-forløb hos Rikke har været super godt. Jeg har brugt det til at forebygge, at jeg ville blive stresset i en periode, hvor jeg havde meget at tænke på i mit liv. Jeg har fået nogle virkelig gode redskaber til at tackle f.eks. tankemylder, uro, struktur på hverdagen m.m. Det er flere måneder siden, at jeg stoppede hos Rikke, og jeg bruger stadig nogle af redskaberne hver dag. De gør mig stærkere, gladere og meget mere fokuseret på at nå mine mål. Rikke er en virkelig behagelig og rolig person, og hun er en dygtig coach. Hun var rigtig god til at motivere mig til at få nye og bedre vaner og at holde fast i dem.” 

Line

“Jeg er forholdsvis nyuddannet med en masse år foran mig på arbejdsmarkedet. Da jeg blev sygemeldt med stress, havde jeg svært ved at acceptere situationen og se mig selv komme ovenpå igen. Gennem samtaler med Rikke og guidning i brug af forskellige værktøjer, blev jeg ikke bare klogere på min stress, men også opmærksom på mig selv, min livskvalitet og hvad jeg har kunne gøre for at optimere disse ting. Det har været en lang og sej kamp, men nu står jeg med en masse i bagagen, som jeg kan bruge fremadrettet for ikke at ende i samme situation igen.” 

Har du spørgsmål til mig om forløbet?

Book en GRATIS afklarende samtale, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og finde ud af, om forløbet er noget for dig.

Hvis du ønsker det, kan du også få en stresstest og feedback på resultatet.

Din investering i dig selv

Din investering i dig selv og din stressfri fremtid er

7.900 kr.
inkl. moms og alle materialer.

Kan man betale i rater?

Ja. Du kan vælge enten at betale det fulde beløb på én gang eller betale i 2 eller 3 rater. Første rate betales ved tilmelding. Næste rate betales efter en måned.

NB. Ofte er arbejdspladser interesserede i at forebygge og afhjælpe stress hos deres medarbejdere. Spørg evt. på din arbejdsplads, om de er interesserede i at betale dit forløb.

Er du klar til at bryde DIN stresscirkel og booke dit forløb?

Når du klikker på knappen,
kommer du ind på en sikker betalingsside.

 

Rikke Minds Coaching • CVR: 41044594 • Lilleåbakken 50, 8382 Hinnerup • Cookie- og privatlivspolitikHandelsbetingelser 
rikkeminds.dk