Stresscoaching session

Ved lettere stress

En stresscoaching session er for dig, som i en kortere periode har følt dig lettere stresset, og som ønsker de rette værktøjer til selv at kunne skabe balance i dit liv og dermed forebygge alvorlig stress på den lange bane.

Du oplever fortrinsvis grønne, men også enkelte gule stresssymptomer. Læs mere om stresssymptomerne her

Med få sessioner (normalt 2-3 sessioner) får du klarlagt, i hvilket eller hvilke områder af dit liv, du skal sætte ind overfor din stress. Du får også enkle værktøjer, som er nemme at komme i gang med, og som hjælper dig på ret kurs der, hvor du er.

En stresscoaching session kan være startskuddet til, at du kan stoppe din stress, så den ikke udvikler sig til langvarig og alvorlig stress.

Ved moderat til alvorlig stress

Et stresscoaching forløb kan være det rigtige for dig, som føler dig meget stresset, og har gjort det over en længere periode. Måske oplever du også, at din stress bliver ved med at vende tilbage igen og igen.

Ud over de grønne stresssymptomer, er de gule og røde stresssymptomer også en del af din hverdag. Læs mere om stresssymptomerne her

Et stresscoaching forløb kan være det, der skal til for at give dig en varig effekt, så du kan slippe din stress og få kontrollen over dit eget liv igen. Nu, og i fremtiden.

Du kan læse mere om mit stresscoaching forløb Bryd stresscirklen her


Sæt en stopper for din stress. Nu!

Ring på telefon 5194 6568, eller skriv til mig herunder, hvis du vil vide mere.