Om mig

Efter selv at have oplevet alvorlig stress, flere gange, af både arbejdsmæssige og private årsager, har jeg mærket på egen krop, hvilke konsekvenser det har for livskvaliteten, for helbredet og for de beslutninger, man tager i sit liv. Og da jeg også har oplevet mennesker tæt på mig ’gå ned’ med både alvorlig stress og udbrændthed, er det nu blevet min mission at hjælpe mennesker ud af stress – og allerhelst at forebygge stress.

Det er blevet tydeligt for mig, at med den rigtige hjælp kan man ikke bare komme sig hurtigere over sin stress, men man kan også forebygge, at man ender i alvorlig stress igen i fremtiden.

Jeg har i dag lært, hvad der skal til, for at jeg ikke ender i alvorlig stress igen. Og den hjælp og indsigt, jeg ville ønske, jeg selv havde fået langt tidligere i mit liv, glæder jeg mig til at give dig.

For du fortjener også et liv i balance – uden stress!


Min baggrund

Jeg bor i Hinnerup, lidt nord for Århus. Jeg har mere end 25 års erfaring fra jobmarkedet inden for markedsføring, kommunikation, salg, administration og kundeservice i både små og store, offentlige og private virksomheder. Mine erfaringer omfatter også projektledelse og ledelse. Se mere på linkedin.com/in/rikkeminds/


Det siger kunderne:

“Mine varmeste anbefalinger går til Rikke. Jeg gennemgik et forløb hos hende efter jeg fik konstateret stress hos min læge. Forløbet gav mig redskaber til hvordan jeg kunne håndtere og bearbejde stress samt forebygge det i fremtiden. Rikke er rolig og tålmodig og forstår at lytte til ens individuelle behov. Hun forstår at tilpasse forløbet så det passer til den situation man lige præcis står i. Jeg kan mærke tydelige ændringer fra jeg startede forløbet til den dag i dag, og der har jeg Rikke at takke.”

Vibeke, studerende

“Min største anbefaling går til Rikke. Jeg er en kvinde på 27, forholdsvis nyuddannet med en masse år foran mig på arbejdsmarkedet. Da jeg blev sygemeldt med stress, havde jeg svært ved at acceptere situationen og se mig selv komme ovenpå igen. Gennem samtaler med Rikke og guidning i brug af forskellige værktøjer, blev jeg ikke bare klogere på min stress, men også opmærksom på mig selv, min livskvalitet og hvad jeg har kunne gøre for at optimere disse ting. Det har været en lang og sej kamp, men nu står jeg med en masse i bagagen, som jeg kan bruge fremadrettet for ikke at ende i samme situation igen – og det kan jeg takke Rikke for!”

Line, 27 år

“Mit stresscoaching-forløb hos Rikke har været super godt. Jeg har brugt det til at forebygge, at jeg ville blive stresset i en periode, hvor jeg havde meget at tænke på i mit liv. Jeg har fået nogle virkelig gode redskaber til at tackle f.eks. tankemylder, uro, struktur på hverdagen m.m. Det er flere måneder siden, at jeg stoppede hos Rikke, og jeg bruger stadig nogle af redskaberne hver dag. De gør mig stærkere, gladere og meget mere fokuseret på at nå mine mål. Rikke er en virkelig behagelig og rolig person, og hun er en dygtig coach. Hun var rigtig god til at motivere mig til at få nye og bedre vaner og at holde fast i dem.”

Maya, 44 år, underviser