Hvad venter du på?

Rigtig mange af os står i venteposition på et eller flere områder i vores liv. Vi har drømme eller mål i livet, vi gerne vil have opfyldt. Aktiviteter, vi gerne vil i gang med. En situation, vi gerne vil have lavet om på. Eller mennesker, vi gerne vil se (noget mere). Og noget forhindrer os i at gøre noget ved det.

Men hvad forhindrer os egentligt? Hvad venter vi på? At døgnet pludselig får 3 timer ekstra? At vejret bliver bedre? At økonomien bliver bedre? At vi får mere overskud? At verden bliver et bedre sted? At vi bliver dygtigere? At andre tager initiativet for os?

Hvorfor ikke bare stoppe med at vente – og komme i gang nu?

Hvad venter du på?

De små skridt tæller

Hvis du er en af dem som oftest tænker, at hvis du alligevel ikke kan gøre tingene fuldt ud eller godt nok, så kan du ligeså godt helt lade være? Så er der heldigvis godt nyt. De små skridt tæller!

Lad mig komme med et par eksempler.

Hvis du har et mål om at komme i bedre form, så start med at gå en tur på 10 minutter hver dag. Eller tag 10 armbøjninger hver morgen.

Start i dag!

Hvis du har en drøm om at leve sundere, så start med at lave ét sundt måltid mad hver uge.

Start i dag!

Hvis du har et ønske om at finde et andet job, så begynd at undersøge mulighederne. Tag fx fat i én person i dit netværk hver dag.

Start i dag!

Ønsker du dig brændende en ny sofa, men har ikke råd? Så start med at lægge 50 kr. til side hver uge.

Start i dag!

Ønsker du dig mere tid til dig selv? Så sig NEJ TAK til en aftale, du alligevel ikke har lyst til.

Gør det i dag!

Hvis der er et menneske, du ikke har set i lang tid, men har lyst til at se mere til, så ring og få en aftale i kalenderen.

Gør det i dag!

Hvad venter DU på? Hvad drømmer DU om?

Uanset hvad det er, så start I DAG, og kom det første LILLE SKRIDT nærmere dit mål!